Η  WOOD & LIFE  δραστηριοποιείται στις ξύλινες κατασκευές,  από το 2007 και  είναι ένας δυναμικός προμηθευτής μοναδικών λύσεων στην αγορά της ξύλινης κατοικίας και γενικά των ξύλινων κατασκευών στην Ελλάδα και σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια της Ρουμανίας και Εσθονίας.

Όλα τα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε έχουν ιδιαίτερη παράδοση στις κατασκευές ξύλινων κατοικιών και κατασκευών ενώ έχουν πολυετή εμπειρία αλλά και σημαντικό ποσοστό εξαγωγών σε πολλές χώρες  της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και σε χώρες που έχουν παρόμοιες με την Ελλάδα, κλιματολογικές συνθήκες (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κ.λ.π).                        

Η πληθώρα των έτοιμων σχεδίων των εργοστασίων ή της εταιρείας μας αλλά και κάθε άλλη νέα κατασκευή ή τροποποίηση που θα μας προτείνετε ή θα σχεδιάσουμε μαζί σας, θα ικανοποιήσει απόλυτα τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

Επιπλέον η εταιρεία μας WOOD & LIFE προσφέρει τη συναρμολόγηση και ολοκλήρωση των κατασκευών από ειδικούς και έμπειρους Έλληνες τεχνίτες, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη ποιότητα στην όλη κατασκευή. Επίσης προσφέρει τις κατασκευές και σε μορφή  ΚΙΤ (μη συναρμολογημένης, με όλα τα ξύλινα μέρη, πόρτες μασίφ, παράθυρα με διπλά τζάμια και πατζούρια καθώς και όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε ) δίνοντας την δυνατότητα   συναρμολογήσεις των κατασκευών, από εσάς.

Με βάση τα ανωτέρω πιστεύουμε ότι η εταιρεία μας έχει να προτείνει ιδιαίτερες λύσεις σε κάθε πρόθεση ή απόφαση σας να δημιουργήσετε Το Δικό Σας Ξύλινο Σπίτι, καθώς χρειάζεστε την υποστήριξη ενός αξιόπιστου και έμπειρου συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτό ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η  WOOD & LIFE  παρέχει στον πελάτη όλα τα πιστοποιητικά, ποιότητας του ξύλου  . P.R.F.C, -  F.S.C, ( Πρότυπα αειφορικης διαχείρισης) και συνοδεύονται με ISO 9001-2008.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη είναι το ρητό μας.