Τεχνολογία

ΤΟΙΧΟΣ ΜΑΣΙΦ

Τοίχος από ορθογώνιο μασίφ κορμό , διπλού θηλυκώματος , σε γωνιακή σύνδεση.

Μεγέθη (πάχος) : 34mm, 42mm, 44mm, 68mm,

Image
Image
Image
Image

ΤΟΙΧΟΣ ΣΥΝΘΕΤΟΣ , LAMINATE

Τοίχος από ορθογώνιο σύνθετο, αντικολλητό κορμό (Laminate) , επικολλημένα μεταξύ τους, αντιθέτου φοράς, διπλού θηλυκώματος σε γωνιακή σύνδεση.

Μεγέθη (πάχος)68mm, 90mm, 120mm, 160mm.

Image
Image
Image
Image
Image

ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ

Image

ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ

Image

ΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Τα ξύλινα σπίτια είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν ένα φυσικό, οικονομικό και οικολογικό σπίτι. Το ξύλο είναι ένα ελαφρύ υλικό που μπορεί να υποστεί πολυμερή επεξεργασία, δεν έχει εκπομπές, είναι υγιεινό και οικονομικό. Τα ξύλινα σπίτια αναπνέουν, συμβάλλοντας σε ένα υγιές και φυσικό περιβάλλον.

Τα κύρια πλεονεκτήματα ενός ξύλινου σπιτιού:

- η ανθεκτικότητα των σπιτιών είναι υψηλή.
- θερμομόνωση (το ξύλο είναι ένας από τους καλύτερους θερμομονωτές).
- ο χρόνος κατασκευής είναι πολύ μικρός και δεν επηρεάζεται από τις εποχές.
- οικονομικό
- Η ελαστικότητα του ξύλου δίνει στα σπίτια αντίσταση στο σεισμό.
- οικολογικός
- υγιής.

Χαμηλό κόστος

Η τιμή είναι τελικά ο ισχυρότερος παράγοντας στην τελική απόφαση για τον τύπο του σπιτιού που θα κατασκευαστεί. Τα ξύλινα σπίτια είναι 30% - 40% φθηνότερα από την καραμίνη, για παράδειγμα, επειδή τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φθηνότερα, ο χρόνος εκτέλεσης είναι πολύ μικρός και το γεγονός ότι μπορούν να προκατασκευαστούν σε μεγάλο βαθμό - κάνει την τιμή να είναι ακόμη χαμηλότερη. Η εταιρεία μας σας εγγυάται τιμές χωρίς ανταγωνισμό, ποιότητα και επαγγελματισμό.

Ενεργειακή απόδοση

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τις τελευταίες δεκαετίες, το τούβλο και το σκυρόδεμα έχουν αρχίσει να χάνουν έδαφος μπροστά στα σπίτια από μασίφ ξύλο. Το ξύλο είναι 6 φορές πιο μονωτικό από το τούβλο και 15 φορές πιο μονωτικό από το σκυρόδεμα, γεγονός που οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση θέρμανσης. Τα ξύλινα σπίτια εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμική άνεση, καθώς είναι ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι. Η θερμοκρασία των τοίχων -ακόμα και το χειμώνα- είναι 18 βαθμούς σε σύγκριση με 5 βαθμούς για τους τοίχους τοιχοποιίας. Λόγω πολύ χαμηλής θερμικής αδράνειας, ένα ξύλινο σπίτι θερμαίνεται αμέσως, ακόμη και το χειμώνα μετά από πολύ μεγάλο διάλειμμα.

Αντίσταση / Ασφάλεια

Τα ξύλινα σπίτια είναι εύκαμπτα και ελαφριά και δεν είναι επικίνδυνα σε περίπτωση σεισμού. Η αρχή της μετάδοσης του βάρους είναι ίδια με αυτή των κατασκευών κουφωμάτων, με τη διαφορά ότι το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το ξύλο, το οποίο είναι πολύ πιο ελαστικό σε σχέση με τα κλασικά υλικά κατασκευής. Το γεγονός αυτό, μαζί με το χαμηλό του βάρος, επιτρέπει στις κατασκευές που εκτελούνται στην ξύλινη κατασκευή να αντέχουν σε σεισμούς μεγέθους άνω των 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ . Οι τοίχοι των ξύλινων σπιτιών Castellan, συνδυασμένοι σε διπλό αυλάκι και διπλή ομοσπονδία, με επένδυση στα άκρα, επιτρέπουν στο σπίτι να «κάτσει», εξασφαλίζοντας έτσι μια τέλεια αντίσταση στο χρόνο .

Ανθεκτικότητα των σπιτιών

Παρά τις προκαταλήψεις, τα κύρια χαρακτηριστικά του ξύλου παραμένουν η ελαστικότητα και η ανθεκτικότητα. Υπάρχει μια προκατειλημμένη αντίληψη ότι τα πράγματα που γίνονται γρήγορα δεν είναι βιώσιμα. Σπίτια χτισμένα από ξύλο αποδεικνύουν ότι το "γρήγορο" και "ανθεκτικό" είναι μια πραγματική έννοια. Σε υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού είναι οι ξύλινες εκκλησίες παλαιότερες από μια χιλιετία στη βόρεια Ευρώπη, τα δεκάδες εκατομμύρια ξύλινα σπίτια που χτίστηκαν στις δυτικές χώρες. Υπάρχουν ξύλινα σπίτια στη χώρα μας, αλλά κυρίως στη Γερμανία και την Αυστρία, που ξεπερνούν τα 100 χρόνια! Στη Ρουμανία υπάρχει η προκατάληψη να συνδεθεί η έννοια των ξύλινων σπιτιών με αυτήν της φθαρσιμότητας, της σύντομης ζωής και της προσωρινής ζωής. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί, στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερο από το 90% των μονοκατοικιών είναι κατασκευασμένα από ξύλο, επενδυμένα με μοριοσανίδες ή γυψοσανίδες. Η δομή αυτών των σπιτιών θεωρείται και σχεδιάζεται ως ένα διαστημικό σύστημα από ελαστικά κουφώματα, ενισχυμένα με ειδικά μεταλλικά μέρη.

Ταχύτητα εκτέλεσης

Από τη στιγμή που θα υπογράψετε το συμβόλαιο μαζί μας, μπορείτε να μετακομίσετε στο σπίτι σας μετά από μόνο 2-3 μήνες , ανάλογα με το τι πρέπει να δουλέψουμε. Στο εργοστάσιο, το σπίτι παράγεται σε μια εβδομάδα και η συναρμολόγηση διαρκεί επίσης περίπου μια εβδομάδα. Τα ξύλινα σπίτια μπορούν να κατασκευαστούν οποιαδήποτε εποχή. Από αυτή την άποψη, ξεπερνά κατά πολύ κάθε άλλο είδος κατασκευής.

Φροντίδα για το περιβάλλον

Σε αντίθεση με τα σπίτια από τούβλα και μπετόν, τα ξύλινα « αναπνέουν » και αποτελούν σιωπηρά πηγή «γαλήνης» και «ισορροπίας». Το ξύλο είναι φυσικό και οικολογικό στοιχείο . Υγρασία και συμπύκνωση μπορεί να εμφανιστεί σε μια τοιχοποιία, ενώ ένα ξύλινο σπίτι «αναπνέει» και δεν υποφέρει από ατμούς. Από αισθητικής άποψης, το ξύλο δίνει στο εσωτερικό μια ζεστή, οικεία, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ εξωτερικά η κατασκευή διακρίνεται για την εγγύτητά της ως στυλ και τρόπος επίτευξης της αρχιτεκτονικής του περιβάλλοντος.

ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η Wood&Life χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies